söndag 22 juni 2008

Ja, Anna Larsson, du är medansvarig till gruppvåldtäkterna!

Jag hävdar att Anna Larsson och alla andra journalister är medansvariga för våldtäkter. Hur då? Jo, genom att de inte låtsas om det faktum att en majoritet av våldtäktsmännen har utländsk bakgrund. Genom denna mörkläggning gör man sig medansvarig till varje våldtäkt som begås. Detta gäller för övrigt också varje politiker och myndighetsperson som tiger.

Tyvärr är BRÅ dåliga på att registrera etnisk bakgrund på förövare. Denna norska rapport från 2004 visar dock att 64 procent av våldtäktsmännen i Oslo hade utländsk bakgrund. Genom att journalister inte problematiserar och för upp detta ämne till debatt i Sverige är de medansvariga, däribland du Anna Larsson.

2 kommentarer:

Anonym sa...

De flesta våltäkterna sker i hemmet av kvinnoras (svenskfödda) män. Helt lagligt fram till inte så länge sedan, när den otäcka kvinnokampen satte de stackars äktsvenska männen på plats.

Mikael sa...

Anonym: Jo, det är det mantrat invandringspoistiva ständigt upprepar som försvar för att invandrare är 3-4 gånger överrepresenterade bland anmälda våldtäkter. Det är möjligt att kvinnans svenska partner som förövare i det egna hemmet är den vanligaste typen av våldtäkt, trots allt är ju fortfarande svenskar i majoritet. Men det förklarar fortfarande inte varför invandrare är så pass överrepresenterade.