måndag 5 juli 2010

Biskop försökte störa SD-möte - motades bort

Biskop Lennart Koskinen gjorde bort sig när han försökte störa SD:s Björn Söders debatt med Rolf Tufvesson. De hade tillstånd att ha denna debatt på denna plats, Koskinen hade däremot inte tillstånd att störa mötet och blev bortmotad.

"Dan Paulsen vid Gotlandspolisen
vill inte kännas vid att biskopen ska ha blivit bortmotad med våld.
– Jag har pratat med personalen på plats och har inte fått någon uppgift om att det skulle förekommit våld i sammanhanget, säger han till DN.se."

Trots detta uttalande står det att det blev "bråk" och "stormigt möte" och andra saker som ska få en att tro att det alltid blir våld och bråk vid SD's tillställningar, orsakat av dem själva eller åtminstone av deras budskap. Folk gillar inte våld och tumult och det vet media och försöker skrämma bort dem från SD genom att förknippa dem med bråk.

GP

4 kommentarer:

Anonym sa...

I en del medier stod det ungefär att "Sverigedemokraterna förde bort Biskop koskinen med våld". Se här en film från händelsen. Jag litar inte på massmedia. De har absolut ingen källkritik och faktakoll alls. http://www.youtube.com/watch?v=F8Ak2JKRqDk&feature=related

Anonym sa...

Allt det där var ju ytterst odramatiskt. Mild störning och milt våld. *gäsp*

Sven sa...

Varför är alltid alla anonyma i sina kommentarer på BSS bloggar?

Mikael sa...

Tja du Sven, det vet jag inte riktigt. Anledningen till att jag är anonym är iallafall att jag vill kunna söka jobb utan att bli bortsorterad för att mitt namn dyker upp på en invandringskritisk blogg.